Friday, June 3, 2011

popular dek kerana takde dara .

adinda milano evans .. 

kenal tak nama diatas tuh ?? whaihh ,, jgn kata tak kenal ... famous tu org nye ,,, tak sampai beberapa hari , dah ade fanpage ,, beribu ribu manusia like di facebook , notification belambaklambak dek kerana terlalu famous ... haha !

sekarang ni pun ,, dah banyak sungguh post tentang kamu di blog .. haha ! sungguh lah ,, kamu sememangnya popular .. layak kot menang anugerah ... dalam masa yg singkat ,, satu dunia kenal kamu .. haha ! 

kewe ni bukan apa ,, kewe mmg TABIK SPRING lah kt kamu dik ,, kenyataan kamu tu sgt lah berani ... ni mesti garagara belajar sejarah , tentang semangat jepun ...  KAMIKAZE ! ... hhahaha ! semangat berani maut ! boleh dikatakan kamu dah terkenal ,, lebih famous dari artisartis tanah air kita yg tercinta ini ... 

haihh ,, sanggup sungguh kamu pertaruhkan maruah kamu dan keluarga kamu ... canang satu dunia kamu tade dara ,, haii dik ,, tebal sungguh muka kamu dik ,,... tak malu ke ? ...  mana mak bapak kamu nak sorok muka mereka dikk ?? haihh ,,, 

bwk2 lah taubat dikk ,, kesian kt mak bapak kamu tuh ... gunakan peluang kamu dah popular ni ,, buat something yg betul dlm life kamu tuh .. harapharap kamu sedar lah diri ... sebelum roh kamu terpisah dari jasad ...  moga ' budak famous ' sedar dan insaf akan kesalahan nya itu .. 

1 comment:

  1. HAHA - tu laa . kesian at mak bapak dia . .

    ReplyDelete